Vlada predložila Nadzornom odboru Ine opoziv N. Dalića, B. Dorić i D. Markotića

08.09.2022.

17:04

Autor: V.G./Hina/HRT

Upravna zgrada Ine

Upravna zgrada Ine

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Vlada je u četvrtak, na zatvorenom dijelu sjednice, zaključkom predložila Nadzornom odboru Ine opoziv hrvatskih članova Uprave toga društva - Nike Dalića, Barbare Dorić i Darka Markotića.

Što se tiče kadrovskih pitanja, Ivan Bota imenovan je ravnateljem Uprave za regionalni razvoj u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju na razdoblje od četiri godine.

Državnom službeniku Nemanji Reliću dano je ovlaštenje za obavljanje poslova predstojnika Ureda potpredsjednice Vlade do provedbe javnog natječaja za imenovanje predstojnika Ureda, a najduže do šest mjeseci.

Zbog isteka mandata razriješeni su predsjednik i članovi Upravnog vijeća Državne ergele Đakovo i Lipik - Zdravko Barać, Katarina Glazer, Davor Pašalić i Josip Tomičić. Novim predsjednikom ponovno je imenovan Zdravko Barać, a članovima Katarina Glazer, Davor Pašalić i Dario Raić, navodi se u priopćenju Vlade.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!