22:12 / 16.05.2021.

Autor: V.K./HRT/Hina

Vukovar: Penava i Mažar u drugom krugu

Ivan Penava

Ivan Penava

Foto: Lokalni izbori 2021. / HRT

Aktualni vukovarski gradonačelnik Ivan Penava (nezavisni) i HDZ-ov Nikola Mažar prema do sada obrađenim rezultatima glasovanja, ući će u drugi krug izbora za gradonačelnika Grada Vukovara.

Nakon 62,50 posto obrađenih biračkih mjesta do 21,30 sati, Ivan Penava ima povjerenje 41,51, a Nikola Mažar 24,26 posto glasova Vukovaraca, podatci su DIP-a.

Na trećem mjestu je bivši SDP-ovac, a sada nezavisni Željko Sabo uz potporu16,87 posto glasova birača,

- Idemo u drugi krug što je sukladno našim planovima i željama. Zadovoljan samo i sretan jer su građani Vukovara pokazali da su prepoznali Vukovar budućnosti i kvalitetnih radnih mjesta i da im je dosta Vukovara podjela i sukoba, kazao je HDZ-ov kandidat za vukovarskog gradonačelnika Nikola Mažar.

Ivan Penava je rekao kako je jako zadovoljan postignutim rezultatima u kojima su na sva 32 biračka mjesta u gradu Vukovaru pobijedili.

To su napravili 2017. godine i sada su to ponovili, naglasio je.

- Sve velike stranke smo ostavili iza sebe te smo potvrdili da kroz nezavisnu listu Ivan Penava i Hrvatsku konzervativnu stranku potvrđujemo ono što ljudi znaju i ne zaboravljaju sve ono što smo dobro napravili za ovaj grad, rekao je Penava.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!