Zagrepčani se 1. srpnja mogu prvi put cijepiti bez prethodne najave na tri lokacije

14:53 / 30.06.2021.

Autor: M.M./Hina/HRT

Cijepljenje bez prethodne najave na tri lokacije

Cijepljenje bez prethodne najave na tri lokacije

Foto: Sanjin Strukic / Pixsell

Zagrepčani koji dosad nisu cijepljeni protiv koronavirusa, u četvrtak, 1. srpnja moći će se cijepiti prvom dozom bez predhodne najave na tri lokacije, dok za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu moraju imati prethodno dogovoren termin.

Iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" pozvali su građane Zagreba na cijepljenje te izvijestili da će se njihovo cijepljenje prvom dozom bez predhodne najave provoditi 1. srpnja od 8 do 12 sati i od 14,30 do 19 sati na punktovima za masovno cijepljenje Domova zdravlja Zagreb- Centar, Zagreb- Zapad i Zagreb- Istok i to u Domu sportova na Trgu Krešimira Čosića 11, u Sportskoj dvorani gimnazije Lucijana Vranjanina na Trgu hrvatskih Pavlina 1 i u Srednjoj tehničkoj školi Jelkovec u Sesvetama (Vladimira Strahuljaka 1).

Na punktu Zagrebačkog velesajma cijepljenje će u četvrtak biti prema unaprijed dodijeljenim terminima i ondje nije moguće doći bez najave, poručili su iz "Štampara".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!