ZET: Sutra se očekuju povremene obustave tramvajskog prometa

24.10.2022.

13:51

Autor: I.Z./HRT

Očekuju se povremene obustave tramvajskog prometa

Očekuju se povremene obustave tramvajskog prometa

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Zbog prolaska brojnih stranih delegacija koje sudjeluju na parlamentarnom summitu Međunarodne krimske platforme, sutra,  25. listopada u jutarnjim satima, očekuju se povremene obustave tramvajskog prometa od središta grada do Nacionalne i sveučilišne biblioteke. 

Tramvajski promet će biti prilagođen odluci policije o zatvaranju pojedinih prometnica prilikom prolaska štićenih kolona te će tramvaji prometovati obilaznim trasama.

Aktualnu situaciju ćemo pratiti i sve izmjene objavljivati na Facebook i internetskoj stranici www.zet.hr.

Osim toga, posebna regulacija tramvajskog prometa bit će i u večernjim satima zbog održavanja nogometne utakmice na stadionu Maksimir u 21 sat.

Zbog očekivano velikog broja navijača, ovisno o procjeni prometne policije i stručnih službi ZET-a, uoči kao i nakon utakmice, a iz sigurnosnih razloga očekuje se obustava tramvajskog prometa na dionici od Kvaternikovog trga do Dubrave.

U slučaju obustave prometa Maksimirskom cestom, doći će do izmjena i skraćivanja autobusnih linija terminala Svetice.

Također, iz sigurnosnih razloga, postoji mogućnost obustave prometa i Zvonimirovom ulicom do Borongaja, što može utjecati na tramvajske i autobusne linije terminala Borongaj.

Uz tramvajske i autobusne koridore bit će raspoređeno prometno osoblje ZET-a koje će osiguravati prometnu povezanost sukladno prohodnosti trasa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!