17:46 / 02.10.2020.

Autor: I.D./HINA

Pelosi smatra da se Trump zarazio zbog ignoriranja koronavirusa

Foto: REUTERS/Ken Cedeno

Foto: REUTERS/Ken Cedeno

Foto: - / REUTERS

Izlasci u gužve bez maske i sve ostalo bili su svojevrstan drzak poziv da se upravo takvo što dogodi, rekla je Pelosi za MSNBC.
Predsjednica Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi kritizirala je u petak nedavno ponašanje predsjednika Donalda Trumpa u javnosti aludirajući da se zbog toga zarazio koronavirusom i izrazivši nadu da će sada zauzeti razumniji pristup pandemiji.

Donald i Melania Trump pozitivni na koronavirus
Trump je predvodnik infodemije o bolesti COVID-19

- Izlasci u gužve bez maske i sve ostalo bili su svojevrstan drzak poziv da se upravo nešto takvo dogodi, rekla je Pelosi za MSNBC, ocijenivši da je rezultat toga "žalostan". Dodala je također da bi njegov slučaj mogao biti pouka za građane.

Trump i njegova supruga Melania zarazili su se koronavirusom. Trump za sada ima blage simptome. Pelosi se u petak testirala na koronavirus i još čeka rezultate.

Trumpov suparnik na predsjedničkim izborima u studenome, demokrat Joe Biden zaželio je rivalu dobro zdravlje.

- Jill i ja zaželjeli smo predsjedniku Trumpu i prvoj dami Melaniji Trump da brzo ozdrave. Nastavit ćemo se moliti za zdravlje i sigurnost predsjednika i njegove obitelji, objavio je Biden na Twitteru.

Bivši američki potpredsjednik još nije izvijestio javnost je li se i on testirao na koronavirus i kakav mu je status.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!