16:41 / 05.08.2020.

Autor: HRT

Srbijanski mediji o "Oluji"

Foto: Screenshot montaža

Foto: Screenshot montaža

Foto: - / -

Srbijanski mediji i javnost prate zbivanja u Kninu, obilježavanje Oluje.
Hrvatska slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Na današnji dan prije 25 godina tijekom operacije "Oluja", hrvatska zastava zavijorila se u Kninu. Srbijanski mediji i javnost prate zbivanja u Kninu i obilježavanje "Oluje".

Blic se koncentrirao na Borisa Miloševića, potpredsjednika Vlade i člana SDSS-a-a koji je posjetio Knin, s naslovom: Mirotvorac ili Izdajnik: Kako je jedan Milošević opet uspio podijeliti Srbe. 

RTS je stavio naslov: Hrvatska slavi godišnjicu "Oluje", ustaški pokliči u Kninu, i prenio obraćanja predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i predsjednika Vlade Andreja Plenkovića te izjavu Borisa Miloševića, člana SDSS-a.

B92 obratio je pozornost na izjavu predsjednika RH Zorana Milanovića uz naslov: "Pridružiti se Hrvatima u proslavi... To nije mala stvar", te kako je Zoran Milanović pozdravio dolazak predstavnika Srba Borisa Miloševića na "Oluju" u Kninu.

Politika piše kako su HOS-ovci okupirali trg poslije ceremonije i prenose izjavu Borisa Miloševića o poruci pomirenja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!