Vučić će se obratiti nezadovoljnim građanima Srbije

24.05.2023.

14:02

Autor: Vijesti/IMS/HRT

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić

Foto: Milos Tesic / ATA Images/Pixsell

Uoči velikog skupa najavljenog za petak, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić gostovao je na državnoj televiziji. Poručio je da će se obratiti nezadovoljnim građanima ispred skupštine i iznijeti dugoročni plan. Dio javnosti Vučićev miting smatra odgovorom na masovne prosvjede održane u cijeloj Srbiji. Nekoliko organizacija civilnog društva apeliralo je na Vučića da otkaže skup kako bi se spriječila daljnja polarizacija društva.

- Već je i onima koji istančano prate političku aktivnost jasno da će političari i stranke bivšeg režima i opozicije kako god da ih nazivamo - to pokušati iskoristiti zakazujući skup na temi na kojoj se to ne radi, rekao je Vučić.

- Mislim se obratiti Srbiji s jednim dugoročnim planom. Bit ću predsjednik svih građana i tako ću im se i obratiti. Pokazat ću na koji način mislim da možemo izaći iz svega ovoga, dodao je. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!