Ravnateljstvo civilne zaštite - e-mail i telefon za dodjelu kontejnera

Ravnateljstvo civilne zaštite pozvalo je građane koji žele predati zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte "stozerpetrinja@gmail.com" ili telefonskog broja 098 1818 986.

➡️ Akcija HRT-a UZ NAS NISTE SAMI - pomoć stradalim područjima 
➡️ Posljedice potresa u Hrvatskoj - informacije iz minute u minutu  
➡️ Dan žalosti u Hrvatskoj 
➡️ Šef Crvenog križa: Lažne vijesti otežavaju nam rad 
➡️ Siščani: Najgora je neizvjesnost 

- Molimo građane koji predaju zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte stozerpetrinja@gmail.com ili broj 0981818986. Broj mobitela objavljen putem nekih društvenih mreža nije kontakt broj za predaju spomenutih zahtjeva, izvijestili su iz Ravnateljstva Civilne zaštite MUP-a.

Pojasnili su da je gmail adresa "stozerpetrinja@gmail.com" otvorena zato što pristup putem web maila na @mup.hr izvan domene mup-net mreže ima odgodu i ograničen pristup iz sigurnosnih razloga kada se pristupa uz pomoć satelitskog interneta koji je i postavljen u zapovjedno komunikacijsko vozilo Ravnateljstva civilne zaštite.

- Kako bismo zaprimali potrebe za pomoć obiteljima pogođenih potresom u realnom vremenu bez odgode te žurno djelovali sukladno tome izrađen je korisnički račun na domeni @gmail.com, izvijestili su i dodali kao se na gmail može pristupati s više računala istovremeno, što je bitno jer više ljudi radi na tome. MUP-ova domena, kako su napomenuli, ima zaštitu pa mail adrese koje imaju neku reklamu ne prolaze, a tu se primaju ponude za pomoć raznih tvrtki.