Pucnjava u trgovačkom centru u Ljubljani, ozlijeđene tri osobe

17.09.2021.

15:53

Autor: HRT/D.D.

Pucnjava u Ljubljani

Pucnjava u Ljubljani

Foto: HRT / HTV

Tri osobe ozlijeđene su u napadu u kojem je korišteno i vatreno oružje oko 14 sati u Ljubljani, ispred popularnog trgovačkog centra BTC na prostoru tržnice.

Na mjesto događaja odmah je došlo više policijskih vozila, a ranjeni - koji po prvim podacima nisu životno ugroženi - odvezeni su u bolnicu.

Zaštitari iz obližnjih trgovina i očevici naveli su da je odjeknulo 8 do deset hitaca, pri čemu su ranjena dvojica muškaraca, dok je jedan dobio ozljede glave tupim predmetom.

- Dvoje ljudi je ozlijeđeno u pucnjavi, a jedna je ozlijeđena udarcem, rekao je glasnogovornik policije Tomaž Tomaževic te dodao da su policijske aktivnosti i prikupljanje dokaza i dalje u tijeku.

 Svi su prisutni na tržnici nakon pucnjave bježali kao da je teroristički napad, a na tlu su ležala dvojica ranjenih, vučući od bolova, izjavila je za Slovenske novice jedna od svjedokinja događaja.

Napadači su navodno pobjegli u bijelom osobnom vozilu i još su u bijegu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!