Tražiš posao? PickJobs ima rješenje!

SPONZORIRANI SADRŽAJ

PickJobs

PickJobs

Foto: Ilustracija / Pickjobs

Hrvatska trenutno broji malo više od 116.000 nezaposlenih osoba. Zato je grupa mladih hrvatskih IT stručnjaka odlučila napraviti inovativnu platformu za zapošljavanje kako bi se vremenski ubrzao i pojednostavio pronalazak posla ili zaposlenika. PickJobs kombinira umjetnu inteligenciju i machine learning sustave te je kao takva u prednosti nad sličnim sustavima na tržištu. Platforma je potpuno besplatna, a izravna komunikacija između poslovnih i privatnih korisnika je brža i fleksibilnija.

PickJobs - Pronađi (novi) posao u trenu!

PickJobs je inovativna platforma za zapošljavanje koja na jednostavan i brz način spaja poslodavce i posloprimce u 11 zemalja. Pristup platformi potpuno je besplatan i za posloprimce, i za poslodavce, a oglasi su istodobno vidljivi korisnicima iz Hrvatske, Austrije, Njemačke, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Ukrajine, Albanije i Kosova.

Ne propustite priliku za savršeni posao u nekoj od 11 zemalja!

Oglasi i sav sadržaj na stranici prevedeni su na službeni jezik jedanaest navedenih zemalja tako da svaki pojedinac ima lagani pristup poslovima na željenom tržištu. Za iOS i Android operativne sustave dostupna je i besplatna mobilna aplikacija PickJobs. Platforma je dostupna korisnicima 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, a svi koji trebaju pomoć oko zapošljavanja ili oglašavanja radnih mjesta, mogu se javiti PickJobsu.

Poziv za posao se ne propušta!

Poziv za posao se ne propušta!

Foto: Ilustracija / PickJobs

PickJobs je hrvatski start-up koji djeluje od 2020. i broji više od 7000 aktivnih oglasa u svim kategorijama poslova. Osim velikog izbora poslova, na platformi PickJobs pronaći ćete korisne savjete namijenjene i poslodavcima i posloprimcima. Tako možete pročitati savjete kako otvoriti (ili ugasiti) tvrtku, kako doći do poticaja, gdje možete dobiti besplatne edukacije, kada je najbolje poslati prijavu za posao i što izbjegavati na razgovoru za posao, ali i kako objasniti otkaz na prethodnom poslu te kako promijeniti karijeru.

PickJobs - Spoj društvene mreže i portala za posao

PickJobs
prihvaća različitosti i upravo zato inovativnim, drukčijim uslugama mijenja proces zapošljavanja. Nije slučajnost što je "Sto posto posao" lajtmotiv platforme i samog poslovanja, to je opis koji bi najbolje opisao viziju i filozofiju PickJobsa.

PickJobs surađuje s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, brojnim agencijama, softverskim platformama, talent search platformama, a ujedno je i partner EURES-a, europske mreže za suradnju službi za zapošljavanje. PickJobs je time postao prvi hrvatski start-up koji je sklopio suradnju sa navedenom mrežom.

PickJobs

PickJobs

Foto: Ilustracija / PickJobs

Zapratite PickJobs na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i Youtube. Za sva dodatna pitanja, pomoć oko prijave ili izrade vašeg životopisa, ljubazni djelatnici PickJobsa stoje vam na raspolaganju. Ako imate bilo kakva dodatna pitanja, slobodno kontaktirajte PickJobs putem kontakt-obrasca, e-maila info@pick.jobs ili na telefon +385 (0)1 618 49 17.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!