13:44 / 21.07.2020.

Autor: I.Z./Hina

Beroš: Proslave Oluje i Velike Gospe bit će drugačije nego do sada

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, arhiva

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Izvijestio je i kako je broj novooboljelih u Hrvatskoj danas nešto lošiji nego jučer kada je detektirano 25 zaraženih koronavirusom.
Ministar zdravstva Vili Beroš najavio je u da Stožer civilne zaštite razgovara o mjerama za nadolazeće proslave obljetnice Oluje i blagdana Velike Gospe, kazavši da će konačna odluka ovisiti o epidemiološkoj situaciji, ali da će ove godine sve biti drugačije.

-
Razgovaramo već neko vrijeme o tome, još nije donesena konačna odluka jer će ona ovisiti i o epdiemiološkoj situaciji u tom trenutku. Međutim, naravno da će to ove godine biti sve potpuno drugačije i prilagođeno novim okolnostima, izjavio je Beroš uoči sjednice Vlade.

Izvijestio je i kako je broj novooboljelih u Hrvatskoj danas nešto lošiji nego jučer kada je detektirano 25 zaraženih koronavirusom, ali i da stanje nije tako loše. Napomenuo  je kako će se službene brojke ipak objaviti u 14 sati.

- Jutros sam se čuo s ravnateljem osječke bolnice, još malo više pozitivnih ima u osječkoj bolnici, međutim, i dalje me izvijestio da je s kadrom u redu i da nema ispada u funkcionalnosti bolnice. I u Splitu je zaražen jedan zdravstveni djelatnik, ali i dalje nema nekakvog većeg porasta, istaknuo je Beroš.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!