Đogaš: Borba se igra do kraja, nastavit ćemo pošteno i borbeno

26.06.2022.

22:52

Autor: HRT

Zoran Đogaš

Zoran Đogaš

Foto: HRT / HTV

- Građani Splita su izabrali. Očekivao sam malo bolje rezultate, ali oni su na razini prošlih izbora. Međutim, puno su izgubili koalicijski partneri gospodina Ivice Puljka - tako da se tajming Puljku isplatio, kazao je kandidat za gradonačelnika Splita Zoran Đogaš (HDZ/HSS). Istaknuo je kako je ponosan na sebe i svoje suradnike, zbog načina na koji su vodili kampanju.


Đogaš je dodao kako je kampanja bila afirmativna i kako će se na takav način boriti za Split i dalje - bez podmetanja, niskih udaraca i prepucavanja. Žele, dodao je - dobro građanima Splita i inzistirat će da građani ne budu taoci ovakve situacije.

- Borba se igra do kraja, ovo je utakmica, odigrat ćemo do kraja fer, pošteno i borbeno. Dok postoji šansa igra se do kraja. Ukazivat ćemo na ono što mislimo da Splitu treba, poručio je Đogaš. Dodao je kako je spreman i na upravljanje situacijom da ima manjinu u Gradskom vijeću. Naglasio je da je on novo lice u politici i da srcem i dušom sa svojim timom prezentirao svoj program - na način na koji misli da je najbolji.  

Smatra da mala izlaznost pokazuje da su građani ove izbore smatrali nepotrebnima i da su na njih izašli oni koji su bili motiviraniji za Puljkovu opciju. A cilj je bio da se Puljak oslobodi svojih partnera. 


Na početku konferencije za novinare Vice Mihanović zahvalio je svima koji su izašli na izbore te poručio da je HDZ osvojio gotovo identičan rezultat kao i na prošlim izborima. Najavio je da i dalje namjeravaju biti konstruktivna opozicija u Gradskom vijeću. Zahvalio je i Zoranu Đogašu što je pristao biti kandidat i što je vodio afirmativnu kampanju.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!