Kerumov stožer čestitao Puljku: Sad ima većinu, nema više alibija

26.06.2022.

22:06

Autor: HRT

Igor Stanišić

Igor Stanišić

Foto: HRT / HTV

- U stožeru gledamo zapisnike i ne možemo reći hoće li biti drugog kruga ili neće. Čestitam gospodinu Puljku na njegovom rezultatu. Mi smo ostali treća opcija u Gradskome vijeću i gospodin Kerum je treća opcija kao kandidat za gradonačelnika, izjavio je nakon objave prvih rezultata DIP-a zamjenik Željka Keruma Igor Stanišić.

Dodao je kako nitko nema alibija, za sve je izlaznost bila mala, a građani su izabrali. 

- Gospodin Puljak, kako stvari stoje - defakto će imati većinu u Gradskom vijeću. Sad mu se izbio alibi vezan za partnere i nadam se da će početi raditi ono što od njega građani očekuju, dodao je Stanišić.

Nije ga iznenadio veliki uspjeh Puljka na izborima jer je kaže "on pojeo svoje partnere i oni koji su surađivali s njim ostvarili su loše rezultate".

- Što se tiče partnerstva, ako gospodin Puljak sam sada ima 16 vijećnika onda je nebitno tko će kome biti partner, zaključio je i dodao kako Kerumov HGS sigurno nije Puljkova prva opcija za partnerstvo.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!