12:35 / 05.02.2021.

Autor: HRT

Dujmenović: Tri zgrade bolnice imaju crvene oznake posljedica potresa

Ravnatelj sisačke bolnice

Ravnatelj sisačke bolnice

Foto: HRT / HRT

Tomislav Dujmenović, ravnatelj sisačke bolnice, kazao je da je zamolio predsjednika Republike za potporu za razvoj bolnice, a ne samo za sanaciju i obnovu. Izjavio je to nakon današnjeg posjeta predsjednika Zorana Milanovića bolnici. 


Dujmenović naglašava da je zahvalan predsjedniku Republike što je našao vremena za obilazak sisačke bolnice i da je dao potporu ideji razvoja te bolnice. Kazao je i da se u vezi s obnovom radi izrada elaborata kako bi se krenulo u sanaciju.

Zahvalio se i gradonačelnici koja je bila u delegaciji koja je posjetila bolnicu, rekavši da je "nakon pet godina našla prvi put vremena doći". 

- Rado sam je upoznao kako ova bolnica radi nakon potresa, kako se bolnica bori s COVID-om, kako radi novi uređaj za magnetnu rezonancu, kazao je. 

Dodao je da zgrada uprave bolnice, zgrada dermatologije i zgrada interne imaju crvenu oznaku nakon pregleda posljedica potresa. Nakon izrade elaborata znat će se što s njima.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!