12:57 / 29.04.2021.

Autor: D

Filipović predao kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika

Filipović predao kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika

Filipović predao kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika

Foto: Dnevnik/IMS/HTV / HRT

U ponoć istječe predaja kandidacijskih lista i kandidatura za lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja. Kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović na Zagrebački velesajam stigao je u pratnji premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića. Uz kandidaturu je predao više od 13 tisuća potpisa potpore Zagrepčana te kao prioritete istaknuo odgovorno upravljanje financijama, obnovu grada i realizaciju kapitalnih projekata.


- Sad je bitno znanje i odgovornost, a ne populističko demagoške priče koje ste nekad mogli slušati od gospodina Ivana Vilibora Sinčića, a danas ih možete čuti od Tomislava Tomaševića. S optimizmom i hrabrošću gledam na naš grad. Pozivam sve naše sugrađane da zajedno učinimo naš grad gradom u kojem će najbolje pobjeđivati, a najslabiji biti zaštićeni, rekao je Davor Filipović, kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za gradonačelnika Zagreba. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!