13:28 / 23.02.2022.

Autor: P.F./HRT

HDZ: Snovi o rušenju Vlade

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

Iz HDZ-a poručuju da nema izvanrednih izbora ni podjela u stranci, te da je parlamentarna većina čvrsta i stabilna, odbacujući, kako kažu - "tvrdnje dušebrižnika o previranjima, sukobima i ultimatumima u redovima HDZ-a". 

Objavu HDZ-a na Facebook stranici stranke prenosimo u cijelosti:

Branko Bačić još je u ponedjeljak poručio: Ovako jaki i stabilni #HDZ smeta onima izvan HDZ-a.

Nakon toga, već tisuću puta viđeno, izmišljaju se nekakva “previranja”, navodni “sukobi”, “ultimatumi” u redovima HDZ-a. Nekakve „ponude“ - koje ne postoje. Tako su danas u svoje snove o rušenju #VladaRH pokušali uvući i DP novom dezinformacijom - koju su u DP-u sami odmah demantirali!

Nema izvanrednih izbora, nema podjela u HDZ-u. Parlamentarna većina čvrsta je i stabilna. Naša Vlada nastavlja raditi svoj posao - za koji je dobila povjerenje građana RH i 2016. i 2020. godine. Stoga neka dušebrižnici stanje podijeljenosti i sukoba potraže u redovima nemoćne, jalove oporbe. U njoj će ga i pronaći, stoji u objavi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!