15:44 / 15.06.2021.

Autor: Hina/HRT/D.D.

Jandroković: Neka Zadravec objavi navodni SMS o lobiranju

Jandroković: Neka Zadravec objavi navodni SMS

Jandroković: Neka Zadravec objavi navodni SMS

Foto: Marko Lukunic / PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković pozvao je u utorak bivšu predstojnicu Zavoda za radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice Dijanu Zadravec da javno objavi sadržaj navodnog SMS-a kojim je lobirao oko izbora novog ravnatelja te poručio da nikad nije slao SMS takva sadržaja.

- Nakon današnjeg saslušanja Dijane Zadravec na sjednici Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije, u kojem je drugi put, prvi puta je to bilo 21. svibnja, ponovila tvrdnju o navodnom SMS-u, pozivam je da javno objavi sadržaj navedenog SMS-a, zatim da kaže tko je i komu poslao navedeni SMS te tko joj je dao navedeni SMS, navodi Jandroković u priopćenju.

- Budući da nisam nikad slao SMS poruke takvog i sličnog sadržaja, niti sam sudjelovao u donošenju odluke o izboru ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice, niti sam uključen na bilo koji način u zbivanja u KBC-u Sestre milosrdnice, želim da se cjelokupna hrvatska javnost uvjeri da se radi o običnim podvalama i lažnim optužbama, kaže Jandroković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!