17:58 / 28.01.2021.

Autor: HRT

Maras odustao: "Zaslužio sam da mi se u lice kaže da nemam podršku"

Gordan Maras

Gordan Maras

Foto: HTV / HRT

Gordan Maras odustao je od utrke za gradonačelnika Zagreba na predstojećim lokalnim izborima. Objavio je to uoči sjednice Predsjedništva SDP-a na kojoj se očekivalo da će biti raspuštena zagrebačka organizacija odluči li se Maras kandidirati.

- Mislim da sam zaslužio da mi se licem u lice kaže da nemam podršku vodstva stranke za kandidaturu. Nakon toga sam rekao da odustajem od kandidature za gradonačelnika i da sam spreman da mi kaže konačno - koga bi htjeli, izjavio je Gordan Maras koji se prije sjednice Predsjedništva SDP-a sastao s prvim čovjekom stranke Peđom Grbinom.  

- Nakon današnjih anonimnih napisa u medijima kako vodstvo SDP-a ne želi da budem kandidat za Zagreb rekao sam predsjedniku SDP-a da odustajem od te ambicije. Nisam ništa ukrao, nisam nikog pitao kaj bi štel biti, nego sam se zadnje 23 godine svaki dan borio za bolju Hrvatsku i SDP. I nisam se štedio niti sekunde. Hvala vam na svemu!, poručio je ranije Maras na Facebooku. 


Nakon današnjih anonimnih napisa u medijima kako vodstvo SDP-a ne želi da budem kandidat za Zagreb rekao sam...

Objavljuje Gordan MarasČetvrtak, 28. siječnja 2021.

Predsjedništvo SDP-a večeras ima sjednicu vezano i za raspuštanje vukovarskog SDP-a zbog kandidature Željka Sabe za gradonačelnika Vukovara, svojedobno osuđenog zbog korupcije jer je pokušao podmititi vijećnicu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!