16:05 / 24.04.2021.

Autor: Ines Milanković/V.K./Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Penava: Razvoj snažnog i gospodarski privlačnog Vukovara

Ivan Penava

Ivan Penava

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Aktualni gradonačelnik Vukovara - Ivan Penava predstavio je svoj izborni program. Razvoj snažnog i gospodarski privlačnog Vukovara jedan je od ključnih ciljeva. Najavio je i nova ulaganja u infrastrukturne projekte, ali i pronatalitetne te socijalne mjere. Vukovar će, kaže, nastaviti izdvajati novac za pomoć najpotrebitijim građanima.

- 7 god vodim ovaj grad, ni jednog sudskog spora niste čuli, jedne prijave DORH-a niste vidjeli i to će tako i ostati. Naravno da ćemo nastaviti obrtnicima, poduzetnicima stvarati olakšice kako bi naše gospodarstvo jačalo, istaknuo je Ivan Penava, kandidat za gradonačelnika Vukovara.

- 3 temeljna smjera vođenja lokalne politike su gospodarstvo, infrastruktura i demografija. Te 3 stvari međusobno su isprepletene i povezane, jer što će nam gospodarstvo ako nemamo dovoljno ljudi u Vukovaru, a s druge strane što će nam demografske mjere ako nismo osigurali radna mjesta, naglašava Filip Sušac, kandidat za zamjenika gradonačelnika Vukovara.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!