Pernar kazneno prijavio Višnju Ljubičić

14.02.2023.

15:45

Autor: T.V./HRT

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar

Foto: HTV / HRT

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar Državnom je odvjetništvu podnio kaznenu prijavu protiv svih posvojitelja djece iz Konga te aktera za koje smatra da čine kaznena djela vezana uz takva posvajanja. Pernar je javno priznao da je vlastima u Zambiji prijavio hrvatske državljane uhićene zbog sumnje na pokušaj trgovanja djecom.


- Nakon što sam digao kaznenu prijavu protiv osmorke koja je trenutno u Zambiji, u Hrvatskoj su se uspaničili mnogi duhovi i jedan od tih duhova je onaj Višnje Ljubičić koja me kazneno prijavila. I kad me kazneno prijavila ja sam odlučio istjerati istinu do kraja i napravio sam onaj čin koji nijedan medij do sada nije napravio, a koji bi u sekundi mogao demistificirati cijeli ovaj slučaj - otići u ambasadu DR Konga. Tamo sam postavio pitanje za ovih osam - jesu li njihovi dokumenti autentični, izjavio je bivši saborski zastupnik Ivan Pernar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!