PU osječko-baranjska: Od 9. srpnja preuzimanje osobnih isprava i subotom

06.07.2022.

13:50

Autor: Vesna Ljubo/Vijesti/IMS/I.Z./HRT

Subotom po dokumente

Subotom po dokumente

Foto: HTV / HRT

Iz Policijske uprave osječko-baranjske pozivaju sve stranke koje su podnijele zahtjev za izdavanje osobnih dokumenata ili će ih podnijeti u srpnju i kolovozu, da ih mogu preuzeti i subotom, kako bi se izbjegle gužve. HRT-ova novinarka Vesna Ljubo kazala je kako od subote, 9. srpnja osobni će se dokumenti u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj moći će se podići od 8 do 13 sati. 

Voditeljica Službe za upravne poslove PU osječko-baranjske Ankica Marjanović rekla je za HRT kako je riječ o osobnim iskaznicama, putnim ispravama, vozačkim dozvolama. Dozvolama za boravak i boravišnim iskaznicama.

Subotom će se moći podizati dokumenti, a neće se moći predavati zahtjevi.

Preuzimanje isprava moguće je od 8 do 13 sati. Rad subotom u uveden je, jer veliki broj isprava nije uručen, te radi potrebe i interesa građana.

Iz PU osječko-baranjske pozivaju građane da dolaze po isprave subotom, kako se radnim danima ne bi stvarale gužve. Novo radno vrijeme trajat će do 27. kolovoza.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!