Puljak biračima HDZ-a: Vi ste im omogućili da kradu

29.08.2022.

14:07

Autor: Hina/B.A./HRT

Ivica Puljak

Ivica Puljak

Foto: Vijesti / HRT

Predsjednik stranke Centar i splitski gradonačelnik Ivica Puljak u ponedjeljak je ocijenio da je slučaj Ine možda najveća pljačka u povijesti moderne Hrvatske te je pozvao birače HDZ-a da ubuduće ne glasuju za tu stranku.

- Ja ovdje danas nisam da se obraćam političarima, niti me zanima mišljenje Andreja Plenkovića i njegov arogantni stav o manje-više svemu. Ja se danas ovdje obraćam biračima HDZ-a. Birači HDZ-a, vi ste omogućili njima da kradu milijune, a sada su prešli na milijarde. Ja vas pozivam da prestanete s podrškom HDZ-u, kao što ste prestali ovdje u Splitu, da to sutra napravite u Hrvatskoj, jer ste im vi omogućili da kradu. I hrvatska država nema nikakve šanse dok njom upravlja HDZ. Ja sad poručujem vama, biračima HDZ-a, da vi birate - ili Hrvatska ili HDZ. Drugi su i odlučili, ali na vama je da odlučite kakva će biti budućnost ove države, rekao je Puljak.


Za najmovi slučaj Ine rekao kako je to možda i najveći slučaj pljačke u modernoj Hrvatskoj.


- Mi smo dugo upozoravali i neprestano upozoravamo da je HDZ okupirao cijelu zemlju, okupirao sve institucije i na sva mjesta postavio svoje ljude - od lovačkih društava do nogometnih saveza pa je postavio i svog direktora Ine, kazao je Puljka.


Po njegovim riječima, hrvatska država nema nikakve šanse dok njom upravlja HDZ.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!