17:14 / 05.08.2021.

Autor: I.Z./HRT

Škoro: Sutra i ja ulazim u Ring

Miroslav Škoro

Miroslav Škoro

Foto: Josip Regovic / PIXSELL

Bivši predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro putem svog Facebook profila čestitao je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, te je poručio kako je šutio petnaest dana, ali da sutra i on ulazi u ring.

- Danas je četvrtak, 05. kolovoza 2021. godine – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Čestitam svim braniteljima, Hrvaticama i Hrvatima i svim hrvatskim žiteljima. Čestitam i zahvaljujem na sreći da smo doživjeli ono što su snili i željeli naši predci. Tome u čast, jutros sam sa suprugom otišao do križa na Mirogoju i zapalio svijeću. Na današnji dan sam godinama imao koncerte i vrtjele su se neke moje pjesme koje govore o vremenu u kojima se stvarala naša samostalna Hrvatska i o herojima tog vremena. Šutio sam petnaest dana i gledao sa strane kako je u ringu samo jedan borac koji mi, bodren plaćenom publikom, opet pljuje u lice i vrijeđa dostojanstvo. Izdržao sam, kao i svaki put do sada, jer su mi uzor upravo ljudi koje danas slavimo. I njih su ti isti pljuvali, osuđivali, pribijali na stup srama i rugali im se, i nikom ništa. Istinu je moguće sakriti neko vrijeme, ali je ubiti ne može nitko. U ovih petnaest dana, moj sin Matija i ja smo napisali pjesmu, napisao je Škoro.

Na kraju objave poručio je kako danas slavi, a sutra je novi dan i ulazi u ring.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!