20:12 / 31.05.2021.

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Stričak: Zalažem se za timski pristup

Anđelko Stričak

Anđelko Stričak

Foto: Dnevnik / HRT

Jedno od najpoznatijih lica domaće politike posljednjih dvadesetak godina, Radimir Čačić, izgubio je utakmicu za drugi mandat na čelu Varaždinske županije. Pobijedio ga je HDZ-ov kandidat Anđelko Stričak.

Stričak: Zalažem se za timski pristup

Stričak: Zalažem se za timski pristup

Foto: Dnevnik/IMS / HRT

Anđelko Stričak, izabrani varaždinski župan (HDZ, HSLS, HSU), u Dnevniku HRT-a rekao je kako smatra da se glede izbora mora reći da se radi o sjajnoj HDZ-ovoj pobjedi.

- Sa svojim sam timom u protekle 4 godine razgovarao sam svima u županiji i pokušavao rješavati probleme građana, rekao je.

Na pitanje što ga je smetalo u Čačićevom rukovođenju i što će on mijenjati, Stričak je naglasio kako kod Čačića postoji samo ja, ja i ja, a kod njega postoji mi i uvijek se zalažu za timski pristup.

Naglasio je kako se oko Varaždina nalaze općine koje vode HDZ-ovi dužnosnici i upravo se u njima projektirale poduzetničke zone.

Na pitanje kako županija može pomoći glede rješavanja bala smeća, Stričak je rekao kako je tu problem formalno pravni.

- Jedino će Varaždinci plaćati taj problem 2 puta, a to je prema ugovoru i prema koncesiji. Tu se treba sjesti sa svim akterima i vidjeti koje su mogućnosti, naglasio je Stričak.

Na pitanje postoji li politička trgovina u sastavljanju Gradske skupštine, Stričak je rekao kako ne postoji politička trgovina te kako za njega postoji samo dogovor za boljitak građana.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!