Sutkinja Šimenić-Kovač iznimno zadovoljna brzom reakcijom policije

12.04.2023.

20:55

Autor: T.V./HRT/Hina

Sutkinja Vlasta Šimenić Kovač

Sutkinja Vlasta Šimenić Kovač

Foto: HRT / HRT

Sutkinja osječkog Županijskog suda Vlasta Šimenić-Kovač, čiji je automobil izgorio u podmenutom požaru na Uskrs 9. travnja, rekla je u srijedu kako je iznimno zadovoljna brzom reakcijom policije i ostalih službi, kojom je otkrivena osoba koja se dovodi u vezu s tim nedjelom.

- Dobila sam potvrdu od policije da je uhićena osoba koja se dovodi u vezu s podmetanjem požara pod moj automobil. Što se tiče ostalih stvari vezanih uz taj događaj potpisala sam potvrdu o tajnosti i ne mogu ništa govoriti o tome dok policija ne objavi sve pojedinosti, rekla je Hini večeras sutkinja Šimenić-Kovač.

Na upit je li joj policija rekla nešto o motivu ovoga nedjela rekla je - ne konkretno, ali kako naslućuju da podmetanje požara pod automobil nije vezano za obnašanje njezine sudačke dužnosti.

- Iznimno sam zadovoljna brzom reakcijom policije i svih službi, koje su se uključile u istragu. I dalje normalno obavljam svoju sudačku dužnost, i ovo me nije obeshrabrilo, poručila je sutkinja Šimenić-Kovač.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!