09:06 / 03.10.2020.

Autor: M.M./Hina

U Sisačko-moslavačkoj županiji 27 novozaraženih koronavirusom

Ilustracija (Matija Habljak/PIXSELL)

Ilustracija (Matija Habljak/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

U Sisačko-moslavačkoj županiji u protekla 24 sata evidentirano je 27 novozaraženih koronavirusom.
U Sisačko-moslavačkoj županiji u protekla 24 sata evidentirano je 27 novozaraženih koronavirusom, među kojim je 20 s područja Popovače, uglavnom iz Gornje Jelenske gdje se nakon nedavnog skupa u tom mjestu zaraza proširila na 76 osoba.

-
Epidemija koronavirusa - najnovije informacije    

Kako je priopćeno u dnevnom izvješću Županijskog stožera civilne zaštite, 20 je osoba s područja grada Popovače, tri su osobe s područja grada Kutine, dvije su s područja grada Siska, a po jedna osoba s područja grada Petrinje i općine Martinska Ves.

Epidemiološka obrada novozaraženih je u tijeku.

Osobe oboljele Covidom-19 s područja Popovače su uglavnom iz Gornje Jelenske, gdje je nakon skupa koji je u tom mjestu održan u petak, 25. rujna, još je veliko žarište pandemije. Dosad se zaraza s toga skupa proširila na 76 osoba.

Iz Županijskog stožera i dalje pozivaju sve žitelje županije da se pridržavaju protuepidemijskih mjera i preporuka jer je to način da budemo odgovorni i prema sebi i prema drugima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!