I večerašnje dojave o bombama u tri zagrebačka centra - lažne

19.06.2022.

19:22

Autor: I.Z./HRT

 Zagreb:  Dojava o bombi u Arena centru

Zagreb: Dojava o bombi u Arena centru

Foto: Josip Regovic / PIXSELL

agrebačka policija u nedjelju navečer je utvrdila da je bila lažna dojava o mogućoj eksplozivnoj napravi u tri trgovačka centra - u Arena Centru i Avenue Mallu u Novom Zagrebu te trgovačkom centru u Škorpikovoj ulici.

Policija je oko 21 sat završila postupanje vezano za dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u tri trgovačka centra u Zagrebu i u sva tri trgovačka centra nije potvrđena istinitost te dojave, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Iz PUZ-a su izvijestili i kako nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem radi razjašnjavanja okolnosti događaja.

Zagrebačka policija u nedjelju navečer, oko 18,10 sati, primila je dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi na tri lokacije trgovačkih centara: dva na području Novog Zagreba i jedan u Škorpikovoj ulici.

Čitatelji portala HRT-a koji su se danas našli na mjestu događaja kazali su kako je došla policije, te je krenula evakuacija.

Iz Policijske uprave zagrebačke kazali su za HRT kako je nešto iza 18 sati stigla dojava o mogućoj eksplozivnoj napravi u zagrebačkim centrima Arena i Avenue Mallu. 

Također su naglasili kako je policijsko postupanje u tijeku, te će imati više informacija nakog pregleda oba centra. 

Ovo je već peta dojava o navodnoj bombi u zagrebačkim trgovačkim centrima, zaštitarske službe i policija evakuirale su zaposlenike i posjetitelje. Sve dojave pokazale su se lažnima. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!