Varaždin: Razbijena višečlana skupina koja je preprodavala drogu te nabavljala oružje i eksploziv

18.10.2022.

20:33

Autor: Ivica Grudiček/V.K./Dnevnik/IMS/HRT

Razbijena višečlana skupina koja je preprodavala drogu

Razbijena višečlana skupina koja je preprodavala drogu

Foto: HTV / HRT

Policija od jutros na području Varaždinske županije provodi akciju u kojoj je razbijena višečlana skupina za koju se sumnja da je preprodavala drogu te nabavljala oružje i eksploziv. Pretražuju se njihove kuće, stanovi i drugi prostori kojima su se koristili. 

- Desetci policijskih službenika pratili su kriminalnu skupinu i jutros je došlo do uhićenja, rekao je za Dnevnik Ivica Grudiček.

Sandra Karabegović, voditeljica Službe kriminalističke policije istaknula je kako je danas uhićeno 10 osoba te su svi privedeni u službene prostorije PU varaždinske.

Desetoricu se tereti po raznim osnovama, rekla je.

- Droga i oružje je bilo namijenjeno za varaždinsko tržište, rekla je Karabegović i dodala kako se građani mogu osjećati posve sigurno jer policija radi svoj posao.

Rekla je kako nije povećan broj kaznenih djela, ali da je povećan broj prekršaja. Ponovila je da se građani mogu osjećati sigurnim.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!