ZET: Zbog dočeka Vatrenih u nedjelju od 14 sati tramvaji voze obilazno

16.12.2022.

17:27

Autor: Hina/HRT/A.S.

Zbog dočeka Vatrenih dolazi do promjena vožnje

Zbog dočeka Vatrenih dolazi do promjena vožnje

Foto: Patrik Macek / Pixsell

Zbog svečanog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije, koji će se održati u nedjelju na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, od 14 sati do završetka koncerta tramvajske linije 2, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 prometovat će obilazno preko Glavnog kolodvora, priopćio je ZET.

Na trasi od Zračne luke do središta grada ne očekuju se znatnije izmjene ili zastoji u tramvajskom i autobusnom prometu, no u slučaju promjene trase ili načina transfera, stručne službe ZET-a promptno će preusmjeravati promet, priopćeno je. 

U nedjelju oko 17.30 moguće je skraćivanje autobusne linije 118 (Trg Mažuranića - Voltino) te će prometovati na relaciji Voltino - Magazinska/Božidara Adžije, navodi ZET.

Također, zbog svečanog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije, koji će biti na Trgu bana Jelačića, u nedjelju neće voziti Veseli božićni tramvaj.

Utakmica u subotu na velikom ekranu na Trgu

U subotu u 16 sati na rasporedu je nogometna utakmica Hrvatska - Maroko za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu, koja će se u izravnom prijenosu moći gledati na velikom ekranu postavljenom na Trgu bana Jelačića.

U slučaju većeg broja gledatelja, a ovisno o sigurnosnoj procjeni policije, u ZET-u su rekli kako je tijekom utakmice moguće preusmjeravanje tramvajskih linija 2, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 s Trga bana Jelačića na Glavni kolodvor.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!