14:12 / 18.05.2021.

Autor: Studio 4/D.M./HRT

Gregurović: Ako ste čovjek, građani to nagrade svojim glasom

Zoran Gregurović

Zoran Gregurović

Foto: HTV / HRT

Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović jedan je od gradonačelnika koji je sve riješio u prvom krugu lokalnih izbora. I sam je iznenađen što je dobio nešto više od 60 posto glasova i oko 10 od 15 mandata u gradskom vijeću.

- Nema posebne tajne. Mali smo grad, svi se poznajemo, ako ste čovjek i ako građani vide da želite doprnjeti gradu onda to nagrade svojim glasom, kaže Gregurović koji se na izborima borio s još 5 kandidata za gradonačelnika i lista gradsko vijeće. Ide u svoj treći mandat.

Kampanja u Krapini je, kaže - bila afirmativna na čemu se zahvalio svima. Nažalost, bilo je pojedinaca koji su ružno i prljavo nastupali, ali smo se uspjeli izdići iz toga, dodao je. Zahvalio je svim građanima koji su izašli na izbore. Poručio je kako u narednom periodu treba gledati što ih spaja a ne razdvaja.

- Spaja nas ljubav prema Krapini. Niz projekata je potrebno i nadam se da će se oni u narednom periodu pokrenuti, naročito kad se otvori omotnica iz EU-a i Fond za otpornost i oporavak, kazao je.  

- Puno smo radili na komunalnoj infrastrukturi kako bi smanjili gubitke vode i omogućili našim građanima iz rubnih dijelova grada da ostanu živjeti na ovim našim bregima. U pripremi je natječaj za rekonstrukciju rasvjetnih tjela. Bit ćemo prvi u našoj županiji s led rasvjetom i prilagođenom kompletnom dokumentacijom. Prvi smo prošli na natječaju za brzi internet sa susjednim općinama i projekt bi se trebao početi realizirati početkom iduće godine, kazao je. 

Više u videoprilogu!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!