HAK: Tijekom dana pojačan promet na A1 i većini cesta u priobalju

16.08.2023.

07:19

Autor: Hina/HRT

Tijekom dana očekuju se pojačan promet

Tijekom dana očekuju se pojačan promet

Foto: Marko Prpić / Pixsell/Ilustracija

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a tijekom dana očekuje se i na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka, Istarskom ipsilonu, na otoku Krku i Krčkom mostu, na većini cesta u priobalju i Jadranskoj magistrali, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski auto-klub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali pojačan promet posebno se očekuje na dionicama Crikvenica-Novi Vinodolski, Vodice-Šibenik, Split-Omiš-Makarska, Dubrovnik-Cavtat, povremeno u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom.


Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti. Na većini cesta vozi bez posebnih ograničenja osim na dionicama gdje traju radovi.


Od 17. kolovoza u 7 sati do 21. kolovoza u 22 sata zbog radova na željezničko cestovnom prijelazu bit će zatvorena državna cesta DC307 u Gornjoj Stubici. Obilazak je: županijska cesta ŽC2224 Gornja Stubica (DC307) LC22093 (Zagrebačka ulica) LC22092 Samci (DC307).


Pojačan je povremeno promet osobnih i teretnih vozila na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Srbijom.


U pomorskom prometu nema poteškoća. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!