09:01 / 21.11.2018.

Autor: P.F./HRT

Ivica Todorić nahranio golubove i bio na frizuri: Idem u akciju

-

-

Foto: - / -

Ivica Todorić jučer je izašao iz Remetinca, a danas se vratio svojoj uobičajenoj svakodnevici. Prvo je ujutro na putu do frizera nahranio golubove, što je činio i dok je bio u Londonu.
Nakon godine dana provedenih u Londonu i dva tjedna u istražnom zatvoru u Remetincu, bivši čelnik Agrokora Ivica Todorić pušten je na uvjetnu slobodu zbog uplaćene jamčevine od 7,5 milijuna kuna.

- Reakcije na Todorićevu najavu da će se kandidirati

Noć je prospavao u Kulmerovim dvorima, a već jutros bio kod svog omiljenog frizera gdje je susreo i Ivicu Mudrinića. Ondje je nakon frizure za 24 sata poručio kako ide na izbore na kojima će osvojiti vlast i pokrenuti Hrvatsku. Novinarka HRT-a Maja Sever s njim je razgovarala u obližnjem parkiću gdje je, kao nekada, hranio golubove.Na pitanje HRT-ove novinarke Maje Sever koji je njegov sljedeći potez Ivica Todorić je odgovorio: "Idem u akciju!". Potom se uputio svom frizera kojemu je navraćao svako jutro kada je bio vlasnik Agrokora. Ondje je susreo Ivicu Mudrinića, s kojim se srdačno pozdravio.Inače, novinari su u Londonu primijetili da frizura Ivice Todorića nije savršena kao prije, no nakon ovog posjeta frizeru ponovno je sređena onako kako je to bilo i prije odlaska u London. Razgovarali smo kako mu je bilo u Londonu, kakvi su frizeri u Londonu, kako se osjećao u zatvoru. Rekao je da mu je bilo prekrasno i da to nije tako kako se priča, objasnio je njegov frizer nakon što je Ivica Todorić otišao sa šišanja.Podsjetimo, Todorićeva obrana jučer je uplatila jamčevinu od 7,5 milijuna kuna. Sud je prošli tjedan odredio da bi taj iznos u gotovini trebao biti dovoljno jamstvo - da neće pobjeći. Nakon što je novac sjeo na sudski račun Todorić je pred sucem istrage morao predati putovnicu i obvezati se da neće napuštati Zagreb, mjesto prebivališta. Nakon izlaska iz zatvora Todorić je u pratnji supruge Vesne ušao u automobil i odvezao se u Kulmerove dvore. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!