Još traje potraga za ribarima

06.05.2023.

Zadnja izmjena 16:43

Autor: HRT/A.S.

Potraga za ribarima još traje

Potraga za ribarima još traje

Foto: Srecko Niketic / PIXSELL

Peti je dan potrage za dvojicom umaških ribara. Nakon što je jučer na dubini od 27 metara u novigradskom akvatoriju pronađena njihova brodica, ronioci pretražuju to područje. 

Ne pronađu li se ribari danas, potraga se u dosadašnjem opsegu prekida, a traganje će se nastaviti u sklopu redovitog nadzora sigurnosti plovidbe, priopćili su iz Ministarstva mora. Svim sudionicima pomorskog prometa na tom području do daljnjega će se slati obavijest o nestanku dvojice ribara.

Iz Ministarstva također naglašavaju kako će svim sudionicima u pomorskom prometu na području gdje su ribari nestali slati obavijesti o tome da se dvojica ribara i dalje smatraju nestalima, javila je za Regionalni dnevnik Jasminka Kalčić.

Podsjetila je da su 54-godišnjak i 71-godišnjak nestali su utorak kada su ujutro unatoč lošem vremenu izašli na more u potragu za ribom, popodne se nisu vratili, a obitelj je obavijestila sve nadležne službe. Danas je peti dan da se za njima traga, rezultata nema, a potraga će potrajati sve dok ne padne mrak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!