17:18 / 23.05.2021.

Autor: Vijesti/IMS/HTV

Komadina: Njihov program sam ja

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina o kampanji suparnika

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina o kampanji suparnika

Foto: Vijesti/IMS/HTV / HRT

SDP-ov kandidat za primorsko-goranskog župana Zlatko Komadina, koji nakon dugo godina prvi put nije izabran u prvom krugu izbora, na riječkom je Korzu predstavio neke od kandidata koji su već izabrani u prvom krugu te one koji se tek moraju izboriti za gradonačelničko ili načelničko mjesto u drugom krugu. Njih je u županiji  još 12. Komadina je govorio i o kampanji političkog suparnika iz HDZ-a, Garija Cappellija, za koju tvrdi da je napadačka prema kandidatima SDP-a.


Dakle, u 33 sredine sam pobijedio Garija Cappellija i vjerujem da će tako i ostati nakon drugog kruga. Ono što oni govore, u stvari govore o meni. Njihov program sam ja i denunciraju sve što valja u našoj županiji i za to su zaslužni oni, a za sve problematične neke teme, za to im je kriv župan. Mislim da naši građani ne piju tu vodu blaćenja i negativne kampanje, izjavio je Zlatko Komadina, okružen na Korzu kandidatima svoje stranke. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!