10:59 / 11.03.2022.

Autor: V.K./HRT/Hina

Milanović o dronu s čelnicima vojske i sigurnosno-obavještajnih agencija

Milanović o dronu

Milanović o dronu

Foto: Davorin Visnjic / PIXSELL

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Zoran Milanović sazvao je u petak ujutro hitan sastanak s čelnicima Oružanih snaga RH i sigurnosno-obavještajnih agencija zbog pada besposadne letjelice vojnog tipa na području Zagreba.

Načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj, ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije Daniel Markić i ravnatelj Vojne sigurnosno-obavještajne agencije Ivica Kinder informirali su predsjednika Milanovića o dosadašnjim saznanjima i okolnostima pada besposadne letjelice vojnog tipa na području grada Zagreba, izvijestili su kratko iz Ureda predsjednika.

Uz predsjednika Milanovića na sastanku su bili predstojnik Ureda predsjednika Orsat Miljenić, savjetnik predsjednika Republike za obranu i nacionalnu sigurnost Dragan Lozančić i savjetnik predsjednika Republike za europsku i vanjsku politiku Neven Pelicarić.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!