19:58 / 24.05.2021.

Autor: V.K./Dnevnik/IMS/HRT

Penava: Očekuje me ujedinjavanje odvojenih škola i vrtića

Ivan Penava

Ivan Penava

Foto: Dnevnik/IMS / HRT

U Dnevniku HTV-a Ivan Penava, kandidat za gradonačelnika Vukovara (Ivan Penava - nezavisna lista) rekao je da je dvije tisuće i dvjesto glasova premoći u prvom krugu lokalnih izbora velika razlika s obzirom na protukandidata Mažara.

Ivan Penava

Ivan Penava

Foto: Dnevnik/IMS / HRT

- Slogan moje kampanje bio je „Vukovar zna zašto”, godina rada, borbenosti, davanja sebe za ovaj grad i brojni iskoraci, rekao je i dodao kako je njegov mandat bio bez ijedne afere, optužbe. To su moje reference i znao sam da će to građani cijeniti.

Rekao je kako smireno i staloženo očekuje drugi krug izbora u nedjelju kada se nada da će građani potvrditi njegov treći mandat.

Naglasio je da ima cijeli niz projekata koji su u tijeku, ali i novih.

- Ako dobijem još jedan mandat, očekuje me ujedinjavanje odvojenih škola i vrtića. Znam da će se tomu protiviti HDZ i SDSS, ali znam da će to većina građana Vukovara od mene očekivati, rekao je i dodao kako je došlo vrijeme da djeca više ne idu u odvojene škole i vrtiće te da će to što misli staviti u 3. mandatu na prvo mjesto na listi prioriteta.

Istaknuo je kako će se postaviti i kada ponovno pobijedi, isto kao i do sada. Kako kaže, uvijek je imao sluha i razumijevanja za svačiju inicijativu i ideju.

- Svaki projekt koji vodi boljitku građana Vukovara za nas će biti poželjan i prihvatljiv, a to je način na koji smo funkcionirali i proteklih 7 godina, a kako ćemo nastaviti i u iduće 4 godine, govori Penava.

Rekao je da o svome protukandidatu Mažaru ima dobro mišljenje, a mediji šire destrukcije, kako kaže.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!