Zadravec komentirala ostavku Zovaka, javit će se na natječaj za ravnateljicu KBC-a

11.05.2021.

16:32

Autor: Vijesti u 17/IMS/M.Š./HRT

Dijana Zadravec, KBC Sestre Milosrdnice

Dijana Zadravec, KBC Sestre Milosrdnice

Foto: HTV / HRT

Oglasila se za predstojnica Zavoda za radiologiju Dijana Zadravec. Ni nju nije iznenadila ostavka v.d. ravnatelja Zovaka

Dijana Zadravec žali što nisu uspjeli ostvariti bolju suradnju, a očekuje raspisivanje natječaja za ravnatelja KBC-a kroz nekoliko tjedana, i na njega će se - javiti.

Što se tiče pisma radiologa - ponavlja da je uvođenjem reda u javno-zdravstveni sustav - bila svjesna da će naići na otpor interesnih skupina.

Potpisnici pisma imali su neposredno nadređenog koji ju, kaže, niti jednom nije izvijestio o problemima koje sada navode.

- Ja s njim uopće nisam bila s njima u dnevnom kontaktu, dapače, tamo je voditelj odjela, druga lokacija. Ja sam šef radiologije na tri lokacije, radim u Vinogradskoj, a u Draškovićevoj i Ilici imam voditelje odjela koji tada mikro-menadžeriraju ostale radiologe koji su tamo. Po potrebi ih mi moramo raspodijeliti gdje se dogode bolovanja, porodiljni i tako dalje, ističe Dijana Zadravec.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!