14:24 / 21.04.2021.

Autor: Vijesti u 14/IMS/HRT/D.D.

Beroš: Ne zanima me zadržavanje 'fotelje' ministra pod svaku cijenu

Beroš: Ne zanima me zadržavanje 'fotelje' pod svaku cijenu

Beroš: Ne zanima me zadržavanje 'fotelje' pod svaku cijenu

Foto: Vijesti u 14 / HRT

Ministar Beroš na Facebooku je napisao da kritike doživljava kao poticaj, ali da je u ovom slučaju riječ o neutemeljenim optužbama i insinuacijama. Podsjeća da se naše zdravstvo već više od godinu dana bori s pandemijom, izazovom koji se ne može usporediti ni s jednim prijašnjim i da ovakvi istupi oporbe ne pomažu u ostvarivanju dugoročne održivosti sustava.

- Ne zanima me zadržavanje 'fotelje' ministra pod svaku cijenu, no nemam običaj napuštati nedovršeni posao. Problemi u zdravstvu ne rješavaju se odlascima ministara zdravstva, već kroz nacionalni konsenzus svih političkih opcija, izjavio je Vili Beroš, ministar zdravstva.

Politička pozicija oporbe je tu da propitkuje i kritizira. S konstruktivnim kritikama nikada nisam imao problem, dapače,...

Objavljuje Vili BerošSrijeda, 21. travnja 2021.

Potporu ministru Berošu dao je premijer Andrej Plenković na današnjoj konferenciji za novinare. Inicijativa oporbe, kaže - mora biti sadržajno formalizirana i Vlada će na nju odgovoriti. "Ta će inicijativa završiti kao i dosadašnje, a njih je bilo 11", kazao je premijer. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!