12:10 / 07.07.2021.

Autor: T.V./HRT

Beroševa poruka građanima: Želite li ugroziti svoje i tuđe zdravlje?

Vili Beroš

Vili Beroš

Foto: Marin Tironi / PIXSELL

Ministar zdravstva Vili Beroš još je jednom pozvao građane da se cijepe protiv Covida-19. U objavi na svom Facebook profilu poručio je da je odgovornost za povratak života u normalu na svima nama.

Ministrovu objavu donosimo u cijelosti:

"Cijepljenje protiv COVID-19 nije vaša tema? Necijepljenjem upravo pokazujete da ste dio nje. Štoviše, pišete negativan scenarij i to ne samo za sebe već i svoju obitelj, susjede i svoje sugrađane. Ako ne postoji medicinski razlog da se cijepite, a to ne želite učiniti, morate si postaviti sljedeća pitanja. Želite li ugroziti svoje i tuđe zdravlje? Želite li poništiti napor svih onih koji su se cijepili? Želite li spriječiti postizanje kolektivnog imuniteta? Želite li snositi krivicu za mogući 4. val. epidemije, ponovno punjenje bolnica, smrt ljudi? Želite li produljiti gospodarsku krizu, potaknuti gubitak radnih mjesta? Želite li spriječiti povratak života u normalu? Odgovor i odgovornost je isključivo na vama."

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!