Četvero ozlijeđenih u direktnom sudaru kod Garešnice

04.03.2023.

18:36

Autor: Marijana Kranjec, Krešo Fumić/HRT/IMS

Prometna nesreća

Prometna nesreća

Foto: HTV / HRT

U direktnom sudaru osobnih automobila kod Garešnice ozlijeđene su četiri osobe. Ozlijeđeni su kolima Hitne pomoći iz Garešnice prevezeni u Opću bolnicu u Pakracu. 

- U subotu oko 15.15 sati u mjestu Rogoža, na županijskoj cesti, prilikom uključivanja u promet osobnog automobila mazda, vožnjom unazad, došlo je do prometne nesreće, odnosno naleta osobnog automobila marke renault koji se kretao županijskom cestom iz pravca istoka u pravcu zapada i do kontatka između vozila, pri čemu su oba vozila odbačena u putni jarak, rekao je Alen Đuranić, načelnik PP Garešnica.

Putnici i vozači su zadobili tjelesne ozljede.

- U renaultu je bio jedan vozač, a u mazdi vozač i dva putnika. Vozilom Hitne pomoći prebačeni su u Opću bolnicu Pakrac.

- Dovezli su nam četvero unesrećenika iz prometne nesreće. Dvojicu su lakše ozlijeđeni, a dvojica su teže ozlijeđeni, s ozljedama koje nisu po život opasne, rekao je Mario Hodak, specijalist opće kirurgije u OB Pakrac, voditelj odjela za Hitnu medicinu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!