12:42 / 07.03.2021.

Autor: Dnevnik/HRT/IMS/D.D.

Filipović dijelio ruže i maćuhice u povodu Dana žena

Filipović dijelio ruže povodom Dana žena

Filipović dijelio ruže povodom Dana žena

Foto: Dnevnik / HRT

"Istaknuo bih posebno i ulogu žena u borbi protiv pandemije", rekao je Davor Filipović, HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, uoči Dana žena.

HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović na Trešnjevačkom i Cvjetnom trgu dijelio je maćuhice i ruže u povodu Dana žena. Ovo je trenutak, rekao je, kad se svi moramo sjetiti majki, prijateljica, susjeda i svih žena koje daju nemjerljiv doprinos našim zajednicama.

- Istaknuo bih posebno i ulogu žena u borbi protiv pandemije, naših liječnica, medicinskih sestara, njegovateljica, sve one koje su preuzele taj jedan ogroman teret na svoja leđa. U kontekstu položaja žena u trgovačkim društvima, mogu obećati svim našim sugrađanima da ću, nakon što budem izabran za gradonačelnika, napraviti sve da se njihov broj na upravljačkim pozicijama poveća, izjavio je Davor Filipović, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!