Milanović o Vedrani Rudan: Polupismeno, vulgarno piskaralo

10.02.2021.

14:23

Autor: HTV

Predjsednik Zoran Milanović

Predjsednik Zoran Milanović

Foto: Josip Regovic / PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović u svom današnjem statusu na Facebooku obrušio se na Vedranu Rudan.

"Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma", napisao je Milanović. 


Osvrnuo se na njezinu posljednju kolumnu "Pijetao s Pantovčaka" u kojoj ga je prozvala zbog vrijeđanja Udruge B.a.B.e. 


"Naš Zoki, "predsjednik s karakterom", opet je uzburkao hrvatsku javnost. Bila sam sigurna da nakon dosadašnjih nastupa ne može više i ne može dalje. Prevarila sam se. Takvi čovjeka uvijek iznenade. Može Zoki bolje, uvijek Zoki može bolje, još nije doživio orgazam. 


Pa ipak… On misli da Udruga B.a.B.e. ima "glupo i neduhovito" ime. ?! Čovjek je iz Dalmatinske zagore, iz Sinja? Nije moguće da je Dalmozagorac zaboravio da "baba" u Sinju i ostaloj Zagori znači baka? Zaboravio je da mu je "baba" pekla palačinke, pričala mu priče, grlila ga, ljubila, voljela onako kako to samo mogu bake, none i sinjske babe?", napisala je Rudan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!