11:10 / 23.03.2021.

Autor: Studio 4/IMS/HRT

Ostrogović: Primorsko-goranska županija s najvećim brojem oboljelih od COVID-a, mora na to pripaziti

Josip Ostrogović

Josip Ostrogović

Foto: Studio 4/IMS / HRT

Josip Ostrogović (HDZ) kandidat za gradonačelnika Rijeke u emisiji "Studio 4" rekao je kako je Primorsko-goranska županija s najvećim brojem oboljelih od COVID-a i mora se pripaziti na to.

- Moram reći da sam ja aktualni predsjednik gradskog odbora HDZ-a u Rijeci i županijskog odbora HDZ-a Primorsko-goranske županije i pitam se tko bi trebao biti pravi kandidat za gradonačelnika ako ne ja. Ja sam pravi kandidat HDZ-a za gradonačelnika, istaknuo je Ostrogović.

Predizborne ankete govore kako građani vjeruju SDP-u 20 posto, a HDZ-u 13 posto.

Naglasio je kako je SDP prije četiri godine imao potporu građana od 40 posto, a danas je to 20 posto i zapitao se je li to napredak ili stagnacija.

- Više sam realan, nego siguran jer gledam kako se ljudi u Rijeci osjećaju i vidim kako Rijeka izgleda te smatram da se nešto treba izmijeniti, govori.

Naglasio je kako je prije 10 mjeseci aktualni ministar Oleg Butković rekao da su sredstva za autobusni kolodvor u Rijeci spremna, samo da se donesu projektne dokumentacije i da se počinje s izgradnjom kolodvora. Otada se ništa nije dogodilo, iako je za njega potrošeno više od 50 milijuna kuna i ne zna se za što - osim što se zna da je za kolodvor potrošeno 13 milijuna kuna za projektnu dokumentaciju.

- Prošli sam tjedan krenuo s kampanjom i prezentirao sam dio programa i pozivam građanke i građane da iskoriste svoje biračko pravo te sudjeluju u promjeni vlasti u Rijeci.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!