15:19 / 01.03.2021.

Autor: HRT

Otvoreno o nasljedniku Milana Bandića

Branko Nađvinski

Branko Nađvinski

Foto: Otvoreno / HRT

Ne propustite emisiju Otvoreno na Prvom programu u 22 sata!

Bio je najdugovječniji zagrebački gradonačelnik, sa životne i političke scene otišao je kao gradonačelnik. Po čemu će Milan Bandić koji je tijekom dva desetljeća raspolagao s 200 milijardi kuna ostati upamćen?

Komu bi se njegovo glasačko tijelo moglo prikloniti na skorim izborima? Već započeta kampanja utemeljena na kritici njegova modela upravljanja - morat će se znatno promijeniti. Neće biti dovoljno predstavljati se samo kao najbolja alternativa Bandiću nego kao najbolji u daljnjem vođenju Zagreba.

 Hoće li novom čovjeku prvu fotelju u metropoli osigurati osobni stil ili sadržaj koji podrazumijeva uistinu promišljene i financijski ostvarive projekte u gradu koji grca u dugovima?


video thumb

Pitamo vas: Koji bi trebali biti prvi potezi novoga gradonačelnika Zagreba?

Gosti urednika i voditelja Branka Nađvinskog:

doc. dr. sc. Nikolina Borčić, komunikacijska stručnjakinja, Sveučilište VERN

Krešimir Macan, komunikacijski stručnjak

doc. dr. sc. Damir Jugo, dekan Visoke škole za komunikacijski menadžment "Edward Bernays"

prof. dr. sc. Pero Maldini, politolog, Sveučilište u Dubrovniku

Sudjelujte u emisiji! Svoje komentare i pitanja napišite na našoj Facebook stranici. Neke od njih objavit ćemo i komentirati s gostima u studiju.

Napomena: Komentiranjem ove objave smatramo da prihvaćate našu Izjavu o zaštiti privatnosti koju možete pročitati OVDJE.

Emisiju možete pratiti i preko hrti.hr, a emitirana izdanja pronaći u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!