Socijaldemokrati: Politika ima svrhu učiniti život ljudima boljim

25.03.2023.

14:13

Autor: HRT/R.S.

Socijaldemokrati Međimurske županije

Socijaldemokrati Međimurske županije

Foto: HTV / HRT

Politika u Hrvatskoj treba biti odgovorna, sadržajna i poštena i sa svrhom da se život ljudima u zemlji učini boljim - istaknuto je na osnivačkom saboru Socijaldemokrata Međimurske županije. 


Za predsjednika je izabran Mladen Novak, a za potpredsjednike Mirjana Murk i Kristijan Zelić.

- Ja vjerujem da ćemo u sljedećem periodu napraviti ono što se od nas očekuje, stabilnu i jaku organizaciju koja će pokriti teren i koja će na sljedećim izborima moći iznijeti kvalitetno izbore i ostvariti dobar rezultat za HRT rekao je Mladen Novak, predsjednik Socijaldemokrata Međimurske županije.

- Uz okupljene ljude koji se organiziraju po cijeloj Hrvatskoj mi već imamo vrlo snažan naš savjet stranke, u kojem je preko 40 istaknutih stručnjaka različitih profila, mnogi među njima sveučilišni profesori, ljudi s velikim profesionalnim karijerama i mi znamo napraviti ozbiljan program za ovu zemlju za idućih 15, 20, 25 godina, kazao je Davorko Vidović, predsjednik Socijaldemokrata. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!