Održana sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

13.03.2023.

12:40

Autor: HRT/R.S.

Sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

Sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

Foto: HTV / HRT

Održana je sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, prva u novom sazivu. Raspravljalo se o devet točaka koje su se našle na dnevnom redu, a povjerenstvo je sve jednoglasno i izglasalo.


Novu predsjednicu izglasao je Sabor, a riječ je o bivšoj članici povjerenstva Aleksandri Jozić-Ileković, a promijenili su se i svi članovi.

- Meni drugi saziv, u novoj ulozi mislim da smo bili brzi, točni i evo prošlo je nadam se da će tako biti i dalje. Sve ćemo raditi po redu, ostao je određeni broj predmeta iz bivšeg saziva, kao što je to ostalo i prije 5 godina, dakle rad na predmetima, rad na drugim poslovima iz djelokruga samoga povjerenstva vidjet ćemo koja će nam dinamika sjednica biti hoće li i dalje biti jednom tjedno ili u nekom drugom ritmu u svakom slučaju puno posla i odmah radimo i idemo dalje, za HRT rekla je Aleksandra Jozić-Ileković,  predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!