Borzan o ostavci Grbina: Reakcija kronično neispavanog tate

18:20 / 06.08.2021.

Autor: Tatjana Munižaba/Dnevnik/IMS/I.Z./HRT

Biljana Borzan

Biljana Borzan

Foto: Dnevnik / HRT

Iz SDP-a je procurila informacija da je predsjednik te stranke Peđa Grbin prije dvadesetak dana na sjednici Predsjedništva u jednom trenutku izjavio kako podnosi ostavku i revoltirano otišao. Grbin, koji se za tridesetak minuta vratio na sastanak vrha stranke, o detaljima ne želi javno govoriti. 

Poručuje samo da su taj dan sve odluke donesene jednoglasno i da nema namjeru prepričavati tko je što govorio. Njegovi protivnici u Predsjedništvu neslužbeno potvrđuju priču o ostavci, ali dodaju da je nisu ozbiljno shvatili.

Pred kameru je pristala stati samo potpredsjednica stranke i SDP-ova eurozastupnica. 

- Radilo se o jednom napornom, dugotrajnom, višesatnom sastanku. Predsjednik je zaista reagirao tako da se naljutio i izašao sa sastanka. No moram reći da nitko od nas u tom trenutku nije shvatio to kao nekakvu zabrinjavajuću situaciju. Ja osobno u tome vidim jednu burnu reakciju kronično neispavanog tate novorođenčeta i ništa drugo, poručila je potpredsjednica SDP-a Biljana Borzan.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!